What would you do

IMG_5487

Vad är er innersta drömmar? Vad skulle ni göra om ni fick drömma er fritt? Är jättenyfiken!! :)

36 thoughts on “What would you do

 1. Skapa något eller gambla så jag blir rik i slut ändan ;-) när jag väl har allt som jag vill ha ordnat så kan jag vara avslappnad ^^ ♥

 2. Jag skulle avskaffa hela världens militära försvar och starta organisationer, som ger alla barn ett värdigt liv, där länderna kan lägga pengarna istället.

   • Drömma fritt = inga gränser. Min hjärna stänger av när gränser saknas. Men jag inser fort att jag blir oviktig om jag får drömma fritt. Men annars önskar jag att jag kunde klara mig med färre saker, ha råd att bara äta ekologiskt samt bygga ett garage.

    • Okej :). Det du önskar låter inte omöjligt att uppnå :). Jag är gärna med för att uppfylla din önskan :)

 3. I och med att jag redan har så mycket i mitt liv som gör mig lycklig så skulle jag drömma om att bli läkare och/eller att vara ekonomiskt oberoende.

 4. Hm jag skulle vilja spela på lotto, bli jätte rik, aldrig behöva jobba för att sedan känna frihet att bara göra saker man vill varje dag. Umgås med vänner precis när jag vill, resa vart jag vill nät jag känner för det, ha en egen häst o bara få vara med sina nära o kära varje dag. Så min högsta innersta önskan är känslan FRIHET

 5. Jag hade flyttat till New York, min absoluta favoritstad i världen! Där hade jag startat ett mysigt B&B och levt gott resten av mitt liv :)

 6. Listan skulle kunna bli lång!
  Jag skulle först och främst ge ut en ungdoms bok, alltid drömt om det. Eller flera böcker för den delen.
  Kunna åka till Japan o Sydkorea! Alltid velat åka dit ^^
  Vara helt avslappnad o inte bry mig om andras åsikter.
  Göra så att alla var friska o krya, mentalt och psykiskt!

  Fast vissa av önskningarna är inte omöjliga. Så hoppas klara av ngr av dem under de närmasta åren. ;D

  • Menar du att du vill ge ut en skönlitterär ungdomsbok?

   Åh vill också åka till Japan och Korea! Vi åker dit någon gång :D

 7. Svår fråga! Men några drömmar jag har är att bilda familj, volontär arbeta i Filippinerna och resa runt till olika länder :)

  XOXO

 8. Min drömm hade varit att resa jorden runt med Igor och min bror.
  Att vi reser runt i flera år.
  Träffar och lär känna andra människor , lära sig om andra kulturer och språk. Testa på att göra olika saker.
  Se alla fantastiska platser som finns på vår underbara jord.
  Det hade varit det bästa! Livskvalité!

 9. Jag skulle jobba mindre och umgås mer med de jag gillar. Resa mer, kanske vara borta från Sverige större delen av vintern och njuta av den svenska sommaren istället.

 10. Jag tycker att livet är ganska bra som det är med både lycka och motgångar. Tänker att svåra stunder kan vara utvecklande för mig som person och leda till att de lyckliga stunderna uppskattas. Men! Jag önskar att jag aldrig behöver uppleva en längre kris utan att livet flyter på. Att jag får fortsätta uppleva kärlek och i framtiden få barn, katter, hundar, kanske ett hus med äppelträd, upplevelser, ett stimulerande jobb, god hälsa (både själv och mina närmaste) harmoni, äta en massa god mat, gå på roliga fester och en ökad självkänsla. Jag skulle även vilja pröva på att vara beyonce eller någon liknande artist och uppträda inför miljoner! Men Phuong, vilken svår fråga, jag har en massa fler drömmar men kan ju skriva ner dem i en roman till dig…

 11. Jag skulle ha flyttat till ett varmt land, förmodligen resa, volontärjobba, ge till de fattiga, göra olika äventyr, hoppa fallskärm, leva livet. Vara lycklig.

 12. Åka på en jorden runt resa, hoppa fallskärm & bungyjump & leva lycklig resten av mitt liv utomlands i paradiset! Men min innersta dröm är framförallt… world peace ✌️

 13. Det finns ju oändligt mycket saker jag skulle vilja göra! Skriva en bok, resa, göra en fotobok, starta ett eko-B&B nånstans på landet, ha en liten gård med några djur och odla grönsaker :)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>